Кам’янчан на вихідні запрошують на фестиваль родинного відпочинку

Кам’янчан на вихідні запрошують на фестиваль родинного відпочинку
  • У суботу у Кам’янці відбудуться «Ількові забави».

У сквері «Гунські криниці» 4 серпня на кам’янчан чекають сімейні розваги і конкурси «Аква-марафон», учасниками яких стане понад півсотні охочих до драйвового дозвілля родин із дітьми. Щедрий Ілько нагородить переможців цінними подарунками. Попередня реєстрація обов’язкова за тел. (067) 381-82-83.
Для турботливих матусь на фестивалі буде організовано пікнік з малятами, на який необхідно взяти з собою пледи та печиво. А організатори подбають, аби малюкам з матусями було цікаво. Всі учасники пікніка отримають подарунки, попередньо зареєструвавшись за тел. (097) 505-00-87.
Приємне дозвілля забезпечать різноманітні заходи: молодіжні інтелектуально-розважальні настільні ігри, майстерня мильних бульбашок «Буль-свято», аквагрим для дітей та дорослих, дозвіллєва година «Водяний барвограй» (майстер-класи з розпису мехенді, малюнок на асфальті), анімаційна програма для дітей, активні ігри (бадмінтон, диск-гольф), концерт сучасної української пісні «Хвиля талантів» та молодіжний креатив «Dance Battle».
Родзинками фестивалю стануть пінне шоу із водяною битвою, а також конкурс батьківської майстерності «Супер-татко», й
деться на сайті міської ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up