Подяки, грамоти і медалі: як привітали волонтерів Кам'янця

Подяки, грамоти і медалі: як привітали волонтерів Кам'янця
  • Привітав волонтерів секретар міської ради і помічник народного депутата

Привітав волонтерів Кам’янця від імені міського голови секретар міської ради Дмитро Васильянов:

« Волонтерський рух розпочався у 90-их, але розвитку набув в 2014-му разом з російсько-українською війною. Дитячі садочки і школи, педагогічні і батьківські колективи, громадські організації та благодійні фонди, пересічні кам’янчани – всі ви зробили великий внесок не лише в підтримку військових, але й інших галузей. Тому дякую всім, хто бере участь у волонтерському русі і проявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи за це подяк та винагород».

Допомагав вручати подяки і подарунки волонтерам помічник народного депутата Володимира Мельниченка Сергій Тимчук. Варто зазначити, що секретар міської ради вручив відзнаки міського голови «За заслуги перед міською громадою» волонтеру фонду «Центр допомоги кам’янчанам учасникам АТО» Ірині Любінецькій і члену громадської організації «Моя країна - єдина Україна» Любові Савліві.

Відзначили волонтерів також керівництво Центру розмінування, центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді. Громадської організації «Сімей загиблих і поранених учасників АТО» передала міському голові Михайлу Сімашкевичу і його заступнику Вадиму Савчуку відзнаки і від Новоайдарівської районної ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up