Поліція Кам'янця затримала підозрюваного у крадіжці

Поліція Кам'янця затримала підозрюваного у крадіжці
  • В ніч на 23 жовтня 2018 року у Кам’янці-Подільському чоловік проник до будинку, звідки викрав електроінструменти і будівельні інструменти на суму понад 3 тисячі гривень

В ніч на 23 жовтня 2018 року у Кам’янці-Подільському чоловік проник до будинку, звідки викрав електрозварювальний апарат марки «Nowa» моделі W 250, кутову шліфувальну машинку «ИЖМАШ» моделі su1100e, електричну дрель марки «compas» моделі ID8134, лобзик марки «СТАРТ» моделі СЛЭ - 1250, набір ключів марки «Yato», вакумний насос, кавовий апарат марки «BOSH» моделі FD 9211 на суму 3 550 гривень. Про це повідомила прес-служба поліції Кам'янця-Подільського.
У результаті оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія і затримали його. Ним виявився 21-річний місцевий житель, який має судимість за крадіжки. Сьогодні  в суді перебувають на розгляді ще кілька кримінальних справ, де фігурує підозрюваний. Чоловіку оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статтею 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Потенційного злодія наразі тримають під вартою.

Коментарі
keyboard_arrow_up