Поліція прокоментувала наїзд на жінку на пішохідному переході в Кам'янці (Відео)

Поліція прокоментувала наїзд на жінку на пішохідному переході в Кам'янці (Відео)
  • Стався наїзд 1 липня о 14:38 на перехресті вулиць Лесі Українки-Пушкінська
  • Поліцейським вдалося розшукали потерпілу, водія та даний транспортний засіб

Першого липня 2019 року на перехресті вулиць Лесі Українки-Пушкінська водій на "Chery" наїхав на жінку похилого віку та зник із місця події.

Наїзд стався просто на пішоходному переході. Автомобіль з Пушкінської повертав на вулицю Лесі Українки та на регульованому пішохідному переході наїхав на жінку, яка переходила дорогу на зелене світло.

Відео опублікував кам'янчанин в мережі Facebook. Містян дуже обурив цей інцидент, деякі з користувачів нарікали на бездіяльність правоохоронних органів. 

 
Однак, ані водій, ані постраждала поліцію не викликали. Правоохоронці відколи переглянули відео розпочали пошук авто та водія.

Роботу ускладнювало те, що на відео не видно номерного знаку. За повідомленням прес-служби поліції, поліцейські перевірили близько 200 авто схожих на авто правопорушника. 

Їм вдалося розшукали потерпілу, водія та даний транспортний засіб. 

На водія правоохоронці склали адміністративний протокол за частиною 2 статтею 122 КУпАП, п.п.16.2 ПДР - порушення правил переїзду перехресть, та за статтею 122-4 КУпАП, п.п.2.10 ПДР - водій будучи причетним до дорожньо-транспортної пригоди залишив місце події до приїзду працівників поліції.

Коментарі (4)
  • Людмила Богач

    Респект поліції. Порушив, має нести відповідальність, а не сів за кермо і поїхав собі далі. Так може давити всіх перехожих((( жах
  • Надія Кухта

    Надіємся на відповідальність щоденно а не виокремити випадках
  • Олег Мороз

    Все міняється поліція теж
  • Valentina Magilat

    Аж не віриться, що поліція  спрацювала навіть, якщо її не викликали ні потерпіла ні порушник .
keyboard_arrow_up