Працівник «Хмельницькобленерго» постане перед судом

Працівник «Хмельницькобленерго» постане перед судом
Фото з мережі Інтернет
  • Стався інцидент у 2017 році, хлопчик потрапив до трансформаторної підстанції, його уразило струмом і він загинув
  • Слідчі зібрали достатню кількість доказів, щоб довести провадження до суду

За процесуального керівництва Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, слідчі Новоушицького відділення завершили досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинили загибель дитини.

У жовтні 2017 року в приміщенні трансформаторної підстанції, що у селі Куражин Новоушицького району, восьмикласника уразив електричний струм. Дитина загинула на місці.

Трапився нещасний випадок через неналежне виконання своїх обов’язків одним із працівників ПАТ «Хмельницькобленерго» при обслуговуванні електроустановки, йдеться у повідомленні прокуратури Хмельницької області.

За місяць до трагедії майстер дільниці не закрив приміщення електроустановки, внаслідок чого дитина потрапила у заборонене місце.

Як повідомив начальник Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Олександр Рибіцький, слідчі зібрали достатню кількість доказів, щоб довести кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статтею 272 Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду.

Коментарі
keyboard_arrow_up