Працівники ДСНС намагалися виселити кам’янчанина з державної будівлі. Чоловік проживає у ній з народження

Працівники ДСНС намагалися виселити кам’янчанина з державної будівлі. Чоловік проживає у ній з народження
  • У Кам’янці намагалися виселити чоловіка із приміщення адміністративно-господарської будівлі ДСНС, яку той переобладнав у житлову квартиру.

Представникам Державної служби України із надзвичайних ситуацій (ДСНС) апеляційний суд Хмельницької області відмовив у виселенні кам’янчанина з приміщення, що належить державі.

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд встановив, що чоловік з народження проживав в адміністративно-господарської будівлі ДСНС, яку переобладнав у житлову квартиру. Отримав це приміщення кам’янчанин від батька, який здобув його за час служби у відомстві, проте без ордера. ДСНС просила суд виселити чоловіка з будівлі, вказуючи, що воно належить державі і тому ним не можна вільно користуватись. Відомство стверджувало, що за документами приміщення не є житловим і перебуває в незадовільному технічному стані.

Суд дійшов висновку, що виселення порушить право мешканця на житло. Відтак, позов не задовільнили. Суд відмовив також і кам’янчанину у проханні визнати за ним право власності на це приміщення, оскільки він відкрито й добросовісно користується таким протягом багатьох років.

Коментарі
keyboard_arrow_up