Працівницю державної інспекції засудили за введені недостовірні дані

Працівницю державної інспекції засудили за введені недостовірні дані
Ілюстративне фото з мережі Інтернет
  • Жінку визнали винною і призначили штраф розміром 10,2 тис. грн
  • Детальніше читайте у матеріалі

За повідомленням першого заступника керівника Кам’янець-Подільської прокуратури Юрія Вятровського, працівники місцевої прокуратури довели в суді вину працівниці державної податкової інспекції у службовому підробленні та несанкціонованій зміні інформації.

Головна державна інспекторка внесла до однієї з автоматизованих інформаційних систем неправдиві відомості щодо поданих фізичною особою-підприємцем документів. Жінка це зробила з метою укриття недостовірної та несвоєчасної реєстрації повідомлень підприємця про прийняття на роботу найманих працівників.

Сторона обвинувачення в суді повністю довела винуватість жінки у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статтею 362 (несанкціонована зміна інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинена особою, яка має право доступу до неї) та частиною 1 статтею 366 (службове підроблення) КК України.

"Вироком Дунаєвецького районного суду засудженій особі призначено покарання у виді штрафу в розмірі 10,2 тис. грн. Окрім того, її позбавлено права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій, строком на 1 рік.", йдеться у повідомленні прокуратури Хмельницької області.

Коментарі
keyboard_arrow_up