Прикрасивши велосипеди національною символікою, кам'янчани проїхалися вулицями міста

Прикрасивши велосипеди національною символікою, кам'янчани проїхалися вулицями міста
Кам’янчани прикрасили своїх «залізних коней» прапорами та синьо-жовтими стрічками з нагоди святкування 24-ої річниці незалежності України.

Велопробіг стартував біля Кам’янець-Подільської міської ради. Близько 12 години. Участь брали всі охочі: і дорослі, і малі, які мають велосипеди.

 - В місті це вже 8 велопробіг, але цьогоріч  з’явилось менше людей, - каже організатор, завідувач відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Степан Павловський. – Сьогодні державне свято, мабуть, люди вирішили відпочити.

Проте Ярослав Нетеча разом із синами Владом та Всеволодом з’явились на велопробіг, незважаючи на те, що сьогодні вихідний. – Участь у заході беремо разом, адже це не лише цікаво, а й корисно, – розповідає Ярослав Нетеча. – Правда, дружину залишили дома, щоб приготувала щось смачненьке. 

- Велосипед – це не лише спортивне тіло, але й здорове серце, - пояснює методист з комп’ютерних технологій управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради  Дмитро Аносов. – Їжджу велосипедом близько 4 років. Кожен день катаюсь, окрім дощу. 

- Про велосипеда мріяв давно. Мені батьки купили спеціальний одяг для катання, - каже маленький учасник Денис Майданюк. – Брати участь захотів зразу, як тільки дізнався про велопробіг. Мрію займатись професійно. 

Учасники велопробігу стартують

 

Коментарі
keyboard_arrow_up