Притулок для "Душі бродяги" у жахливому стані

Притулок для "Душі бродяги" у жахливому стані
  • Зоозахисники звертаються по допомогу до містян
  • Волонтери мають залишити це ж приміщення, їм на це дають один тиждень

Нагадаємо, що волонтерам громадської організації "Душа Бродяги" міська влада надала приміщення для тимчасового утримання тварин. Зоозахисники щодня активно працюють над ним і доглядають тварин, однак приміщення у жахливому стані. Про це повідомила засновниця Facebook спільноти Анжела Швець (Поджинська). 

"Мрія.... Але зовсім не така!
Який довгий шлях треба пройти, щоб отримати в оренду приміщення, яке важко назвати приміщенням, бо це руїни (без вікон, без дверей, без світла, без води та будь яких комунікацій) задля розв'язання проблем міста з безпритульними тваринами, якими ніхто не займався до нас!

Суму оренди кожен може побачити в договорі, а далі заяви на пільгу по оренді, заява на дозвіл на покращення умов і все це знов час і боротьба ..... Здатись і опустити руки напевно найлегше ?! Закинути все і не займатись допомогою тваринам?! Дати змогу всім розумникам, які пліткують, як "Поджинська" краде та наживається?! Ну що ж є бажаючі спробувати?!

Язиками молоти думаю так, а ось ділом.
Боротьба триває .... 

Приміщення в стані жахливому! Наразі нам потрібен дозвіл на покращення умов, далі потрібно світло та встановити металеві двері, вікна та решітки на вікна ! 

Чи готова міська рада взяти участь і допомогти нам?! Однозначно ні!Залишаємось лише ми з вами! Я сподіваюсь на підтримку та небайдужість наших жителів міста !
Ну а час і дії все покажуть...", йдеться у повідомленні спільноти.

Коментарі
keyboard_arrow_up