Про те як функціюють шкільні служби порозуміння у Кам’янці-Подільському

Про те як функціюють шкільні служби порозуміння у Кам’янці-Подільському
  • 16 листопада у конференц-залі готелю "7 днів" відбулася підсумкова конференція на тему: «Досвід створення Шкільних служб порозуміння у місті  Кам’янці-Подільському» для керівників шкіл міста

Вчора учні та учителі шкіл, на базі яких почали працювати шкільні служби порозуміння (ШСП), розповіли про перші результати роботи служб. Презентували діяльність своїх служб освітяни загально-освітньої школи №6, навчально-виховного комплексу №9, загально-освітньої школи №10, навчально-виховного комплексу №13, загально-освітньої школи №15 і №17, повідомляє прес-служба Ювенальної превенції поліції у мережі Facebook.

Крім того, присутні протягом конференції ділилися своїми враженнями і набутим досвідом. Керівники шкіл міста наголосили, що було б доцільно створити такі ШСП у всіх навчальних закладах.

Наприкінці конференції учні-медіатори отримали подарунки від Асоціації юристів Кам'янця-Подільського – флешки, портативні зарядки і нагрудні значки з логотипом майбутньої мережі ШСП у нашому місті. Поліція та школи сподіваються, що діяльність служб буде і надалі процвітати.

Коментарі
keyboard_arrow_up