Про "Урок" в Кам’янці та інші рішення комісії з питань захисту прав дитини

Про "Урок" в Кам’янці та інші рішення комісії з питань захисту прав дитини
  • Четвертого жовтня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянули 8 питань

На засіданні начальник служби у справах дітей Лілія Бевз розповіла про результати проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» в Кам’янці, за якого обстежили умови проживання 65 дітей у 29 сім’ях. Вжили заходів щодо повернення трьох дітей з Орининської школи-інтернату в сім’ї, вони і далі навчаються у школах за місцем проживання, а з батьками провели роз’яснювальну роботу. Дітей, які першого вересня не почали навчатися не виявили.
Директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Побережна розповіла про соціальний супровід двох сімей, діти з яких перебувають на обліку служби у справах дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ситуація в сім’ях покращилася, дітей зняли з обліку, а щодо сімей застосують постпрограмну підтримку Центром. 
Розглянули заяву матері щодо визначення проживання малолітньої дитини з нею. Рішення комісії винесуть на розгляд виконавчому комітету.
Розгляд чотирьох заяв перенесли на чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, оскільки батьки на засідання комісії не з’явились.

Коментарі
keyboard_arrow_up