Проект на 50 000: хто стане переможцем конкурсу від міської ради Кам`янця?

Проект на 50 000: хто стане переможцем  конкурсу від міської ради Кам`янця?
  • Конкурс від міської ради на проект для розвитку молоді стартував у Кам`янці два місяці тому.
  • Чотири унікальних проекти взяли участь у відборі та вибороли право змагатися за 50 000 гривень.

 

До 1 вересня міська влада Кам`янця-Подільського приймала проектні заяви на конкурс для розвитку молоді.

Із чотирьох пропозицій усі були відібрані до другого туру. Претенденти пропонували різноманітні проекти: встановлення рекорду стрибку з повітряної кулі на мотузці, кінофестиваль, культурний форум, тренінги для молоді.

Під номером один представляв проект “Бруківка”  Андрій Заєць. Це кіноконкурс на якому учасники віком від 13 до 26 років можуть презентувати фільм-короткометражку. Переможця буде нагороджено грошовим призом у розмірі 5 000 гривень. На захід, обіцяють організатори, сппобують запросити Любомира Левицького, а також інших видатних режисерів. Окрім цього, проведуть конкурс сценаристів, а працю переможця екранізують. Якщо проект переможе, у переспективі його планується зробити міжнародним.

Ще одним учасником конкурсу став проект “Кам`яний острів”. Мистецький форум такого формату проводиться уже не вперше у нашому місті. Проте цьогоріч він буде у дещо зміненому вигляді. Зокрема, очікується вистава у стилі стімпанк, фотоквест, майстер-класи,брей-ринги. На форум запросили учасників зі всієї України. Вхід вільний.

Ще один проект - “Активізація молоді Кам’янеччини для вирішення питань місцевого значення” представила “Асоціація юристів Кам'янця-Подільського”. Під цією  назвою насправді планується створення “Клубу ініціативної молоді”, який би утворив комунікаційну платформу між молодим поколінням міста та представниками державних та юридичних органів. Згодом планується провести ряд тренінгів, тематика яких буде визначена під час опитування підростаючого покоління.

А от проект від громадської організації“Федерація екстремальних видів спорту та активного ” вразив присутніх сміливістю, адже організатори запланували здійснити найдовший стрибок на мотузці з повітряної кулі. Усе дійство відзнімуть закордонні режисери та створять фільм.

Упродовж трьох днів комісія буде визначати, який же проект стане переможцем конкурсу.

Коментарі
keyboard_arrow_up