Програми для маленьких кам’янчан, спорт і землі учасникам АТО - результати сесії

Програми для маленьких кам’янчан,  спорт і землі учасникам АТО  - результати сесії
Фото прес-служби
  • Вчора депутати Кам’янця-Подільського погодили затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО
  • На сесії розглянули 130 питань

Вчора депутати Кам’янця-Подільського погодили затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО. А також підтримали з десяток звітів виконання міських програм за 2018 рік. 

Як повідомляє прес-служба мерії, реалізували чимало програм минулого року. Торік учні пільгових категорій з першого по четвертий класи снідали та обідали безкоштовно згідно програми "Харчування дітей". Також маленьких кам’янчан не лише годували, а й підтримували 220 обдарованих дітей за програмою "Розвиток та підтримка науково-дослідницької роботи в закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста".

На сесії зазначили, що згідно іншої програми – «Підтримка та розвиток інтелектуально обдарованих дітей міста» 76 учнів отримали 113 грошових премій. А п’ятеро дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування отримали квартири.

Представники міської ради також внесли зміни до Положення про виплату стипендій і грошових винагород спортсменам Кам'янця. Десятка кращих отримуватиме щомісяця по 1000 гривень. Також затвердили ставки туристичного збору для внутрішнього і зовнішнього туриста у розмірі 0,4%.

«Прийняли депутати і звернення до керівництва країни та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо скасування постанови Кабміну, якою збільшено вартість природного газу для населення, і повернення соціальних нормативів до рівня 2016 року», йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up