«Respublica Family Fest» у Кам’янці: дні якісної музики для сімейного відпочинку (ФОТО)

«Respublica Family Fest» у Кам’янці: дні якісної музики для сімейного відпочинку (ФОТО)
Завершився перший день фестивалю виступом Христини Соловій
  • Вчора, 22 червня, у Кам’янці стартувала «Respublica» у новому домашньому форматі.
  • Як учасники фесту відпочивали у лайтовій атмосфері під приємну музику, бачили журналісти «20 хвилин».

Цьогоріч арт-фест «Respublica» вперше відбудеться не у Кам’янці-Подільському. Проте поціновувачів гарної музики, яких виховала за сім років життя ця музична подія, і які полюбили Кам’янець, як місце зустрічей, організатори порадували пре-паті «Respublica Family Fest». Учора, 22 червня, захід розпочався і буде тривати ще два дні.

З перших секунд, коли приходиш на фестиваль, стає помітно, що його формат кардинально новий. Програма побудована таким чином, щоб гості могли дійсно смакувати кожним гуртом і кожною композицією. Тут немає динаміки та такої гарячої атмосфери, як на Республіці. «Family Fest» вийшов розслабляючим та в дечому рефлексивним. Під композиції гуртів-експериментаторів, що відкривали захід, можна було завести розмову не лише із друзями та близькими, але й поспілкуватися із власним «я».

Електронні гурти, що виступали на фесті, а це DZ’OB та Ptakh_Jung, грають нетипову музику, під неї важко танцювати і неможливо відриватися. Проте у неї варто вслухатися, що і робили гості заходу відпочиваючи на теплих тюках сіна. Така атмосфера дозволяла сповна насолодитися унікальністю локації під трішки похмурим небом літнього Кам’янця.

Гурт Ptakh_Jung, що відображає у своїх композиціях сучасні та класичні мотиви, формують в уяві за допомогою нот справжнє кіно.

Завершився перший день фестивалю виступом Христини Соловій та її потужної команди. Співачка зізналася, що у Кам’янці вперше і висловила своє захоплення містом, а також додала, що атмосфера на заході є дійсно сімейною.

Під час виконання відомих хітів, біля сцени зібралися фанати зірки. До речі, Христина виконала декілька пісень, які не звучали ще ніде й увійдуть до нового альбому.

Фестиваль триватиме ще два дні, які гурти відвідають захід, дивіться у програмі.

Автор фото: Діана Ляшук

Коментарі
keyboard_arrow_up