"Respublica FEST" у Кам’янці цьогоріч буде останньою?

"Respublica FEST" у Кам’янці цьогоріч буде останньою?
  • За сім років тисячі українців та громадяни інших країн встигли полюбити арт-фестиваль "Respublica FEST", що проходить у Кам’янці - Подільському на початку вересня.
  • Проте директор фестивалю Андрій Захарко (Андрій Зоін) сьогодні, 29 серпня, шокував прихильників заявою: “Це буде остання Respublica FEST”.

1 -3 вересня у Кам’янці - Подільському пройде фестиваль Respublica FEST. І це буде востаннє у звичному для всіх форматі. Про це заявив організатор фесту Андрій Зоін на своїй сторінці у facebook. 

“Це буде остання Respublica FEST.

Не остання взагалі, але остання в такому форматі до якого ми всі звикли за 7 років.Не скажу що ми довго думали приймаючи це рішення, всі рішення ми приймаємо навмання за 5 секунд, але раптово прийшло розуміння того, що використовувати одну й ту саму матрицю для проведення фестивалю 7 років поспіль нам стало не цікаво.
Ми не можемо сказати яким буде фестиваль, коли і де, тому що вирішимо це пізніше, він буде, але іншим. Матриця потребує перезавантаження.
Тому всім хто ще не був на фестивалі, або був але планував відпочити цього року, радимо все ж таки приїхати до нас, ми вас любимо і чекаємо!)
Всім дякуємо.
Далі буде”, -
пише директор намасштабнішого фестивалю на Поділлі.

За оновленнями слідкуйте із "20 хвилин".

Коментарі
keyboard_arrow_up