Романтична весна у Кам’янці. Куди піти закоханим?

Романтична весна у Кам’янці. Куди піти закоханим?
Фото із сайту https://lavka-emozij.ru/product/hot-air-balloon-flight-for-two/
  • Кам’янець наче створений для кохання - легендарна фортеця, романтика каньйону, старовинні вулиці.
  • Місто навіть у весняну пору особливо сповнене краси і загадковості. Недарма закохані з усієї України прагнуть приїхати сюди, щоб насолодитися красивими та спокійними прогулянками старовинним містом.
  • Журналісти “20 хвилин” дізнавалися, куди можна піти удвох у весняному Кам’янці.

Сквер “Лебедине озеро”

Сквер “Лебедине озеро”, що знаходиться на краю каньйону річки Смотрич, зачаровує неймовірним краєвидом. Підійде для вечірньої прогулянки закоханим парам. Місце відпочинку було відбудовано декілька років назад, наразі там також є затишні кафе, які підійдуть для затишних посиденьок.

Парк атракціонів

Розважитися удвох можна у парку атракціонів, що знаходиться за адресою вулиця Шевченка, 28. За невисоку ціну тут можна покататися оглядовому колесі, каруселі, постріляти в тирі та відвідати близько десятка інших атракціонів.

Боулінг-клуб «Галактика»

Боулінг-клуб “Галактика” може стати чудовим місцем для побачення, де половинки краще пізнають один одного. Гра також підіймає бойовий дух. Знаходиться місце відпочинку за адресою вулиця Лесі Українки, 84.

Велосипедна прогулянка цікавими місцями Кам’янця

Для закоханих любителів активного відпочинку цікавим буде провести разом день катаючись на велосипедах. Таке побачення дозволить сформувати маршрут найважливішими та улюбленими місцями. Про те, де і за скільки можна взяти на прокат велосипед у Кам’янці, читайте за посиланням.

Коментарі
keyboard_arrow_up