Ще одного кам’янчанина Сергія Крайняка підозрюють в організації бійні під Радою. Хлопець під арештом

Ще одного кам’янчанина Сергія Крайняка підозрюють в організації бійні під Радою. Хлопець під арештом
Ще один кам’янчанин потрапив до столичного "СІЗО". Він, як і "гранатометник" Ігор Гуменюк, був 31 серпня під Верховною Радою. Обидвом дали міру запобіжного заходу на період досудового слідства - тримання під вартою до 29 жовтня.

Після ухвалення в першому читанні змін до Конституції під парламентом сталася сутичка між активістами й правоохоронцями. Були застосовані сльозогінний газ і димові шашки. Серед  головних фігурантів подій є Ігор Гуменюк із Кам’янця. Його підозрюють у киданні гранати під стінами Ради.  

Наразі його та ще одного активіста із Кам’янця  Сергія Крайняка зарештовано.
Сергій Крайняк  народився, проживав та навчався у  Кам’янці. У 2015 закінчив навчання у Подільському аграрно-технічному університеті. Активіст партії ВО «Свобода». Хлопцеві  21 рік. Друзі Ігоря кажуть, що не знають, чим той займався і де працював. Серед однопартійців та однодумів Сергія називали "Сосна". На багатьох світлинах, які розміщені на сторінці Сергія Крайняка, є і Ігор Гуменюк. Вочевидь, хлопці були близькими друзями.

Фото із соцмереж

Зараз Ігор перебуває під вартою. У соцмережах пишуть, що Сергій Крайняк був жортко побитий уже в міліції, залишається за ґратами на два місяці. Його підозрюють в організації масових заворушень під парламентом. «Слідчий суддя ухвалив рішення клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу задовольнити»,- заявив слідчий суддя Олег Білоцерківець.

Слідчий вважає, що 21-річний підозрюваний може переховуватися від слідства, а також впливати на свідків або докази, або ж здійснювати інші злочини.

Варто зазначити, що рішення не передбачає внесення застави.

В ході засідання прокурор Яременко заявив, що підозра Сергію Крайняку обґрунтована.

Нагадаємо, що 31 серпня відбулися протистояння під Верховною Радою.
Читайте також: У МВС запевняють, що Ігор Гуменюк , який кинув гранату під Верхвоною радою, у міліції не служив

Коментарі
keyboard_arrow_up