Сергій Притула: «Працюємо, панове». Шоумен передав кам’янецьким саперам водолазне спорядження

Сергій Притула: «Працюємо, панове». Шоумен передав кам’янецьким саперам водолазне спорядження
світлина із допису від Андрія Агєєва у facebook
  • Сергій Притула – відомий український шоумен, ведучий та жартівник. В Україні Притулу знають ще як активного волонтера, котрий допомагає українським військовим.
  • На днях шоумен передав для саперів Центру розмінування (що дислокується у Кам’янці – Подільському) два  сучасні комплекти водолазного спорядження.

Загалом Сергій Притула вже передав військовим саперам для підводних робіт шість комплектів загальною вартістю в 15 тисяч доларів США. Про це зауважив Начальник відділення водолазної підготовки Центру розмінування старший лейтенант Володимир Гуска.

Як йдеться у дописі на facebook від Андрія Агєєва, прес-офіцера ЗСУ,  25 лютого, шоумен знову передав для потреб Центру розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України ще два комплекти водолазного спорядження.

- Попередні рази він особисто приїздив до Кам’янець-Подільського, аби передати нам спорядження. Зокрема під час крайнього візиту Сергія Дмитровича у вересні, ми провели ритуал посвячення його у водолази із повним зануренням, - наголосив старший лейтенант Володимир Гуска. – Цього разу через значну творчу завантаженість командир Центру полковник Володимир Родіков відрядив мене до столиці. Командування Центру, весь особовий склад засвідчує пану Притулі глибоку повагу, шану і вдячність за таку надзвичайно цінну допомогу. Що й казати, у Сергія Дмитровича слова з ділом не розходяться, пообіцяв – зробив.

Сергій Притула наголосив, що цим його допомога Центру розмінування не обмежується та просив переказати кам’янецьким саперам своє коронне: «Працюємо, панове!»

 

Коментарі
keyboard_arrow_up