Шість років мешканці багатоповерхівки мерзли через сусіда в Кам'янці

Шість років мешканці багатоповерхівки мерзли через сусіда в Кам'янці
Фото: КП "Міськтепловоденергія"
  • Виявили цей інцидент 26 червня в одній з багатоповерхівок по Хмельницькому шосе

26 червня до КП "Міськтепловоденергія" звернувся кам'янчанин, який проживає в будинку №12 по вулиці Хмельницьке шосе, із заявою про проведення комісійного обстеження і складання акту залиття його квартири № 84.

Вимогу заявника комунальники виконали та факт залиття підтвердили. Про це повідомляє прес-служба КП "Міськтепловоденергія".

Однак, після надання доступу до трубопроводу і зняття підвісної пластикової стелі, виявилось, що скаржник в перекритті між поверхами приєднав рушникосушку власної квартири до зворотного трубопроводу системи теплопостачання гнучким китайським шлангом. Діаметр перерізу шланга становив 7мм, а діаметр трубопроводу — 15 мм.

Своїми діями чоловік несанкціоновано втрутився: вдвічі звузив діаметр проходження теплоносія, чим спричинив розбалансування системи централізованого опалення в будинку. 

Сусіди з квартири, поверхом вище, шість років скаржилися на холодні батареї до комунального підприємства і до міського голови. Тоді ж фахівцям з ДП«Тепловода» не вдавалося з'ясувати та усунути причину.

Наразі мешканцю виписали штраф і припис відновити систему ЦО будинку.

Коментарі
keyboard_arrow_up