Швейцарія готова співпрацювати з Кам’янцем-Подільським

Швейцарія готова співпрацювати з Кам’янцем-Подільським

Про це повідомив Посол Швейцарії в Україні та Республіці Молдова Гійом Шойрер, який завітав до Кам’янця вчора, 2 вересня. Мета його візиту – знайомство із Кам’янцем – Подільським та бажання  відвідати фестиваль «»Республіка».

Як повідомляє прес-служба Кам’янець – Подільської міської ради, Посол Гійом Шойрер під час зустрічі відзначив, що його надзвичайно зацікавив і Кам’янець, і арт-фестиваль. Зокрема, Пан Посол був здивований кількістю різних муралів, які він побачив під час презентаційного ролика про стріт-арт-частину фестивалю. І не дивно, адже за шість років існування «Республіки», на стінах міста з’явилося 50 малюнків.

Також гість зізнався, що знайомий із нашим містом давно й завжди мріяв тут побувати. На запитання, чи можливо, що після цього візиту Кам’янець знайде нового міста-партнера зі Швейцарії, пан Посол відповів, що одного ми вже точно знайшли – Невшатель, звідки він сам родом.

Після обміну символічними подарунками, делегації зі Швейцарії провели екскурсію містом. Після цього Гійом Шойрер перед виступом швейцарського гурту, привітався з гостями "Республіки" з основної сцени на валах.

Коментарі
keyboard_arrow_up