Смачні змагання, турнір з армреслінгу і пивні забави: у Кам`янці завершився “Октоберфест”

Смачні змагання, турнір з армреслінгу і пивні забави: у Кам`янці завершився “Октоберфест”
  • Цьогоріч “Октоберфест” став святом не лише пінного напою, але й здорового способу життя, хорошої музики та сімейного відпочинку.
  • Як розважалися на дводенному фестивалі кам`янчани та гості міста - бачили журналісти “20 хвилин”.

 

У Кам`янці-Подільському упродовж 7 та 8 жовтня відбувався феєричний “Октоберфест”. Уже всьоме шанувальники пива та гарного відпочинку з усієї України зібралися на Площі ринок, щоб насолодитися атмосферою маленького кам`янецького Мюнхену.

Семеро учасників взяли участь у змаганні “Від пуза” на швидкісне поїдання закуски до пінного напою. Переможець з`їв понад 20 сосисок і отримав ящик пива.

Не менш напруженими виявилися і змагання з армреслінгу “Сила та краса”. Першими виступили дівчата, а переможниця Анастасія змогла показати надзвичайну витривалість і за це отримала приз - похід у спа-салон.

Чоловіки ж боролися у трьох вагових категоріях - 70, 80 і 100 кілограм. Глядачі бурхливо вболівали за фаворитами, ну а переможці силових змагань вибороли різноманітні призи.

“Октоберфест-2017” був насичений музичними виступами. “Мотор`ролла”, “Nebraska”, “Експансія”, “Zapaska” та багато інших гуртів створювали фантастичну атмосферу осіннього свята.

До речі, “Октоберфест” заявив про себе як про фестиваль для всієї сім`ї, тож разом із батьками на заході розважалися і діти. Тут вони фотографувалися із моделями, одягнутими у старовинний одяг, брали участь у майстер-класах, а то й просто підтанцьовували і вболівали на рівні із дорослими.

Коментарі
keyboard_arrow_up