Список вулиць Кам'янця, де замінюватимуть тепломережі

Список вулиць Кам'янця, де замінюватимуть тепломережі
  • Як завершився минулий сезон і де замінюватимуть труби, читайте у матеріалі

Як тільки у місті завершиться опалювальний сезон, Комунальне підприємство «Міськтепловоденергія» розпочне підготовку до наступного.

«Минулий сезон можна назвати історичним : місто вперше забезпечувала теплом нова біо-ТЕС. Загалом все, що було заплановано, вдалося реалізувати, хоча все пройшло, звичайно, не ідеально, але без аварій і зупинок.

Минулого тижня місті стартували масштабні роботи з модернізації теплових мереж», — про це повідомив генеральний директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук.

Зокрема, активно розпочалися роботи з реконструкції та повної заміни труб магістральних водотепломереж, деяких розподільчих тепломереж і мереж від ІТП до будинків. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Торік подібну заміну трубопроводу здійснювали по проспекту Грушевського: від вул.Тімірязєва до вул. Драй-Хмари та до вул.Крип'якевича.

Цьогоріч програма по заміні тепломережі ведеться одразу в декількох районах:

  • по проспекту Грушевського: від вул. Драй-Хмари до вул. І. Франка працюють бригади аварійно відновлювальних робіт Миколи Станіславського і Михайла Посітка;
  • по вул. Тімірязєва: від вул.Шмідта до вул.Суворова і до будинку за адресою вул.Тімірязєва, 84 
  • по вулиці Васільєва: від вул. Миколи Гордійчука до Нігинського шосе працює аварійно-ремонтна бригада Олега Обачука.

У зв'язку з проведенням ремонту в прилеглих районах близько місяця буде обмежена подача гарячої води.

Коментарі
keyboard_arrow_up