Стало відомо скільки туристів відвідали Кам’янець за 2018 рік

Стало відомо скільки туристів відвідали Кам’янець за 2018 рік
Фото Петра Ігнатьєва
  • Підрахували кількість туристів, які навідалися до Кам’янця-Подільського
  • Цифру озвучила директор департаменту гуманітарної політики міської ради Альона Кузема

«Цьогоріч Кам’янець-Подільський відвідали понад півмільйона туристів. Цю цифру ми визначили завдяки Старій фортеці, яку відвідали понад 250 тисяч осіб. Серед гостей міста є ті, які вже приїжджають до нас багаторазово і вже не відвідують фортецю. Цю кількість ми визначили, коли взяли інформацію у готельєрів. Я можу говорити про ще 250 тисяч осіб. Підрахувавши усе, ми можемо сміливо казати, що цьогоріч Кам’янець-Подільський відвідали більше півмільйона туристів», - розповіла директор департаменту гуманітарної політики міської ради Альона Кузема.

За її словами, хоч вуличні фестивалі уже завершилися, проте у місті й досі продовжуються заходи у будинку культури та в музейних об’єктах міста.

«Днями у нас відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Grand Fest Кам’янець», на який приїхали понад тисячу учасників з всієї України. Тепер, ми починаємо готуватися до новорічно-різдвяної акції «Від Миколая до Йордану», яка розпочнеться 19 грудня і завершиться 15 січня. Фестивальний календар у нас не має кінця і туристи приїжджають до Кам’янця постійно. Тому до кінця року можна більш точно говорити про кількість туристів, які відвідали місто і це може бути значно більше як півмільйона», - зазначила Альона Кузема.

Коментарі
keyboard_arrow_up