Статус та захист прав — результати засідання комісії з питань захисту прав дитини

Статус та захист прав — результати засідання комісії з питань захисту прав дитини
  • Вчора, 11 квітня, на засіданні комісії з питань захисту прав дитини розглянули шістнадцять питань.

Вчора, 11 квітня, під головуванням заступника міського голови Вадима Савчука відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянули шістнадцять питань.

Рекомендації виконкому від комісії: надати статус дитині, яка постраждала через воєнні дії та збройні конфлікти для семи дітей; затвердити висновок про доцільність позбавлення батьківських прав батька, який злісно ухиляється від виконання батьківських обов’язків з виховання дитини; батькові встановити порядок участі у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною.

На звернення міськрайонного суду щодо розв’язання суперечки про визначення місця проживання дитини, дослідивши обставини, комісія рекомендує визначити місце проживання з батьком. Про це повідомляє прес-служба мерії.

«На засіданні комісії розглянуто доцільність перебування на обліку служби у справах дітей сімох дітей. З них шестеро знімуть з обліку, внаслідок позитивного результату, одну — залишать для подальшого контролю. Двох дітей взято на облік служби як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах. Їхні сім’ї перебувають під супроводом Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Комісія вирішила притягнути до адміністративної відповідальності трьох батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.», йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up