Суд заарештував «гранатометника» Ігоря Гуменюка на 2 місяці

Суд заарештував «гранатометника» Ігоря Гуменюка на 2 місяці
Головного фігуранта справи щодо вибуху під Верховною Радою Ігоря Гуменюка взяли під арешт. Рішенням Печерського суду Києва він перебуватиме під вартою до 29 жовтня.

Печерський районний суд столиці застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для затриманих під будівлею українського парламенту 31 серпня. Станом на 2:00 3 вересня уже 10 осіб із 18 затриманих, почули вердикт Феміди. Нагадаємо, Гуменюк своєї провини не визнає, заявляє, що його побили у відділку міліції. 

Одному із них кам’янчанину Сергію Крайняку запобіжний захід - 60 діб арешту.Суддя також призначив медично-судову експертизу тілесних ушкоджень Гуменюка, так як той стверджував, що його били працівники міліції під час допиту.

Відомо, що в результаті постраждало близько 140, з них 131 правоохоронець. Загинули троє бійців Національної гвардії – 25-річний Ігор Дебрін, 21-річний Олександр Костина та 22-річний Дмитро Сластніков.  Аваков заявив, що гранату кинув боєць батальйону «Січ», «свободівець із Кам’янця Ігор Гуменюк.

Нагадаємо, що в міліції спростовують інформацію, що Ігор Гуменюк був їхнім працівником.

 

 

Коментарі (1)
  • Анонім

    Не на того справу завели
keyboard_arrow_up