Танцювальний колектив Кам’янця "Adjanta" опинився на вулиці

Танцювальний колектив Кам’янця  "Adjanta" опинився на вулиці
  • Що сталося і що кажуть танцюристи студії, читайте у матеріалі

Сьогодні команда хореографів танцювальної студії Аджанта розповіли кам'янчанам як вони опинилися на вулиці.

Півроку тому хореографи відкрили в Кам'янці танцювальну студію, куди "вклали все, що мали". Ремонт зробили своїми руками за місяць.
Відтоді вони творили: майстер-класи, танцювальні вікенди, табори тощо.

"Вчора нам повідомили, що будівлю продають! Уявляєте? А договір чинний ще півроку. І ми, звичайно, готувались до його пролонгації тому, що таку процедуру проходять усі орендарі цієї фірми. Що і кому казати? Куди йти? Ми безсилі. У нас два тижні, щоб виселитися!

Навіть, немає куди перевезти усі меблі, не говорячи про те, що частина з них вмонтована в стіни, а дзеркала не піддаються демонтажу! Ми з дітьми на вулиці. Нам нікуди іти. А 19 та 25 травня заплановані поїздки на змагання!", йдеться у повідомленні у мережі Facebook.


За словами хореографів, їх жодного разу не попередили, що будівлю можуть продати. А коли виникло занепокоєння сусіда, то їх заспокоїли, що «то все його проблеми, нехай бігає куди хоче і нічого в нього не вийде, хіба купить! Але таку ціну поставили, що не зможе!» Нам сказали спокійно займатися і більше шуміти, «щоб той не розслаблявся».

"Невже ті гроші, бізнеси можуть бути важливішими за сотню маленьких ручок, які простягаються до неба і просять в Господа, щоб в них не забрали їх улюблене місце!?? Так, не зал! А улюблене місце, де вони не лише займалися, а й розвивалися, дружили, проводили час разом! А чи багато в нашому місті зараз таких місць?
Так несправедливо рушити мрії та старання дітей! Ми не розуміємо як так можна поступити, скористатися довірою простих людей, не подивившись навіть на те, що в епіцентрі події стоять діти!?", йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up