ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги
  • У Кам’янці відгримів останній фестиваль “Respublica”, дітвора повернулась за шкільні парти, трьом чоловікам інкримінують до 10 років позбавлення волі за фальсифікацію елітних напоїв…
  • Про ці та інші події детальніше - далі в матеріалі.

 

У Кам’янці продовжують обкрадати квартири. Наприкінці серпня злодій проник до помешкання 30-річного кам’янчанина. Пограбував чоловіка  на 24 тисячі гривень. Деталі - у публікації.

 

 

 


Упродовж 5 місяців троє кам'янчан у підпільному цеху готували горілку та коньяк. Фальсифікат розливали у пляшки з-під дорого алкоголю. Напої продавали через Інтернет. Затриманим загрожує до від 5 до 10 років позбавлення волі. Більше - читайте за посиланням.

 



В Україні 1 вересня відзначали День знань. До кам’янецьких шкіл цьогоріч пішли 1126 першачків. А упродовж навчального року школярі зможуть безкоштовно їздити комунальними маршрутками міста.


 


Відгриміла остання “Respublica”. Було багато знаних гуртів, цікавих образів та приємних зустрічей. Як місто фестивалило - бачили журналісти “20 хвилин”.

"Respublica". День 1.

"Respublica". День 2.

"Respublica". День 3.


Поспілкуватися у ненав’язливій атмосфері із талановитими та успішними музикантами. перейняти трохи їхнього досвіду, послухати порад можна було упродовж двох днів, 1 та 2 вересня. На “Живу бібліотеку” запросили “Ярмака”, музикантів із гурту “JinJer” та  “Space of variations”. Про що говорили - читайте тут.



 

Коментарі
keyboard_arrow_up