Тренування собак та відбитки пальців. Якою у Кам’янці була ярмарка правоохоронних професій (ФОТО)

Тренування собак та відбитки пальців. Якою у Кам’янці була ярмарка правоохоронних професій (ФОТО)
Фото: Кам’янець-Подільський відділ поліції
  • У Кам’янці відбулась ярмарка професій правоохоронних служб України з метою зорієнтувати молодь міста у виборі майбутнього фаху.

Подивитися як працюють різні служби правоохоронних органів у Кам’янці можна було вчора, 13 травня, у ярмарці професій. Показували власні вміння та спорядження підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Начальник Кам’янець-Подільського відділу поліції Юрій Білянський розповів: «Даний захід спрямований на ознайомлення громадськості із повсякденною роботою даних служб та професійною орієнтацією молоді, щоб допомогти свідомо обрати майбутній фах, навчити орієнтуватися у світі таких професій, як поліцейський, пожежник, кінолог, прикордонник та інших, а також посприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники шкіл грамотно будували свій професійний шлях».

Як повідомляє прес-служба поліції Кам’янця, під час заходу можна було посидіти у поліцейському та пожежному авто, потримати у руках справжні пістолети, автомати, гранати, прийняти участь у тренуванні службових собак, подивитися у тепловізор та біноклі, отримати на пам'ять відбитки власних рук.

Супроводжував захід оркестр ГУНП в Хмельницькій області «The Khmelnytskyi police big band».

Коментарі
keyboard_arrow_up