Трейлер фільму кам'янецького режисера переміг на американському фестивалі

Трейлер фільму кам'янецького режисера переміг на американському фестивалі
  • Трейлер "CERVIDAE" малобюджетного трешака команди Андрія Зайця переміг на фестивалі DMOFF

Андрій Заєць - режисер, громадський активіст та організатор міжнародного кінофестивалю "Бруківка" - та його команда перемогли у номінації кращий трейлер на американському фестивалі Direct Monthly Online Film Festival. 

"Я в березні надіслав трейлер на кілька фестивалів. На DMOFF ми отримали 1 місце і сьогодні стало відомо, що трейлер "CERVIDAE", братиме участь в ще одному американському затишному і камерному кінофестивалі Happenstance Horror Fest, який пройде 15 червня в місті Хаверхілл, штат Массачусетс, США", повідомив Андрій.

Фільм зняли за 3 дні на непрофесійну камеру з бюджетом в 100 доларів і однією сторінкою сценарію. Стрічка буде першою частиною антології фільмів жахів про Кам'янець-Подільський.

"Старі друзі із Запоріжжя Денис, Льоша і Гєра вирішили на зимову відпустку зробити собі тур історичними містами західної України. Після екскурсії по Старому місту Кам'янця-Подільського у засніжений вечір хлопці вирішують завітати в місцевий бордель та добре розважитись. Але це була їхня остання велика помилка", йдеться у синопсисі до трейлера.

Прем'єра відбудеться 13 вересня на міжнародному кінофестивалі "Бруківка".

Бажаємо вам приємного перегляду.

Коментарі (1)
  • Valentina Magilat

    Мої вітання !
keyboard_arrow_up