Центр розмінування у Кам’янці відвідала військова делегація з Італії (ФОТО)

Центр розмінування у Кам’янці відвідала військова делегація з Італії (ФОТО)
  • Військовослужбовцям з Італії провели екскурсію Центром розмінування.

Військовослужбовці із Італії сьогодні, 5 липня, завершили ознайомчий візит до Центру розмінування у Кам’янці. До делегації, яка відвідала об’єкт, входили підполковник Лоренцо Ді Белла та Аташе з питань оборони Посольства Італії в Україні полковник Рікардо Крістоні.

Як повідомляє на сторінці у мережі Фейсбук прес-офіцер Андрій Агєєв, візит іноземців розпочався з презентації Центру розмінування. Під час заходу заступник начальника Центру підполковник Олег Гаврилюк розповів про структуру, призначення військової частини та поінформував про діяльність Центру розмінування за напрямком пошуку, знешкодження (знищення) саморобних вибухових пристроїв. Розповів про досвід роботи військових саперів з саморобними вибуховими пристроями.

Гостей познайомили з навчально-матеріальною технічною базою Центру розмінування, системою підготовки саперів, водолазів, кінологів та розрахунків мінно-розшукової служби.

Іноземці також відвідали заняття в рамках «Багатонаціональної тренувальної групи — Україна» (JMTG-U), поспілкувались з українськими та канадськими військовослужбовцями.

Коментарі
keyboard_arrow_up