У Кам’янецькому університеті стартувала конференція на тему виховання молодого покоління

У Кам’янецькому університеті стартувала конференція на тему виховання молодого покоління
  • З 12 по 14 листопада в Кам’янецькому університеті порушать тему «Виховання молодого покоління в світі християнських цінностей у складний для України час»

Упродовж двох днів у Кам'янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбудеться низка заходів до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України.

Студенти і гості університету зможуть відвідати тематичну виставку, заслухати доповіді і дискусії спікерів. Участь у заході беруть представники духовенства, соціальних служб, закладів мистецького спрямування, науковці, з Хмельницького, Києва, Олександрії, Львова, Одеси, Краматорська, Нетішина і Городка. Про це повідомили на сайті міської ради.

Зазначимо, що розглядатимуть такі теми, як роль сім’ї в наданні освіти, запровадження викладання курсів духовно-морального спрямування в закладах середньої освіти, сімейна складова у стратегії національної безпеки України, християнські засади військової служби та багато інших. Крім того, до конференції долучився доктор у сфері історичної теології, магістр прикладного богослов’я  і державної політики в Ріджентському університеті, США, Брюс Андерсон.

Коментарі
keyboard_arrow_up