У Кам’янці для постачання гарячої води необхідно 7 з половиною мільйонів гривень. Грошей у міському бюджеті немає

У Кам’янці для постачання гарячої води необхідно 7 з половиною мільйонів гривень. Грошей у міському бюджеті немає
Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича
  • У Кам’янці-Подільському для забезпечення гарячою водою населення необхідно 7,5 мільйонів гривень, проте таких коштів у міському бюджеті немає.

Гаряче водопостачання у Кам’янці може продовжуватися лише, якщо буде віднайдено 7,5 мільйонів гривень. Про це повідомляє на сторінці у мережі Facebook мер Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич. Питання залишається відкритим, адже такої суми у міському бюджеті немає, а інших пропозицій не надійшло.

«Щоб продовжити постачання гарячої води в нашому місті, необхідно віднайти 7,5 млн грн. Розглядаючи це питання на терміновому депутатському засіданні, вирішили залишити його відкритим, оскільки такої суми в міському бюджеті немає, а інших пропозицій від голів фракцій чи депутатів не надійшло. Додам, що цілодобово гаряча вода подається лише у восьми великих містах країни, де є така фінансова можливість.

Більша частина міста гарячою водою все ж забезпечена завдяки газовим колонкам чи бойлерам. Крім того, маємо й таку ситуацію, коли в літній період чимало кам'янчан від'їжджають на дачі чи у відпочинок і оплата за послугу в цей час залишається вкрай низькою.

В подальшому маємо плани напрацювати програму зі встановлення бойлерів за кошти міського бюджету соціально незахищеним категоріям громадян», - зазначає очільник міста.

Коментарі
keyboard_arrow_up