У Кам’янці комунальники посипали тротуари після зауваження міського голови

У Кам’янці комунальники посипали тротуари після зауваження міського голови
світлина із сайту міськради

Після того, як Михайло Сімашкевич висловив своє невдоволення роботою комунальників, ті посипали протиожеледною сумішшю 80 кілометрів тротуарів у Кам’янці – Подільському.

Наразі тільки й мови про те, як у Кам’янці – Подільському слизько на тротуарах. Містяни неодноразово в мережі скаржилися, що комунальники не належним чином посипали тротуари протиожеледною сумішшю. Висловив своє невдоволення й мер міста, Михайло Сімашкевич, 30-го січня. До кінця вчорашнього дня комунальники направили всі сили на виправлення становища. Згідно з інформацією департаменту ЖКГ, станом на 16.00 30 січня посипано тротуари на пр. Грушевського, Хмельницькому шосе, площах Вірменський ринок, Польський ринок, Троїцька, вулицях Васильєва,  Гагаріна, Гагенмейстера, Годованця, Гунська, Драй-Хмари, Дружби народів, М. Гордійчука,  Замкова, Зарванська, І. Франка, Князів Коріатовичів, Космонавтів, Лесі Українки, Максимчука, Матросова (частково), Миру, Молодіжна, Нігинське шосе, Огієнка,  Панівецька, 30 років Перемоги, Першотравнева, Північна, Праці, Привокзальна (частково),  Проектна, Пушкінська, Розвадовського, Сіцинського, Соборна, Суворова, Тімірязєва (частково), Уральська, Володимира Великого, Ценського, Героїв Небесної сотні, Чехова, Шевченка. Йдеться на офіційному сайті Кам’янець – Подільської міської ради.

Також комунальна спецтехніка методом механізованого посипання тротуарів навела лад на тротуарах по вулицях Князів Коріатовичів (від вул. Огієнка до Новопланівського мосту), Шевченка (від вул. Пушкінської до вул. Сіцинського), Пушкінська (від вул. Шевченка до Пушкінського узвозу; від вул. Привокзальної до проспекту Грушевського), Хмельницькому шосе (від вул. Північної до вул. Р. Коношенка), вул. Лесі Українки (від вул. Пушкінської до вул. Північної).

Інспекція з контролю за благоустроєм і санітарним станом міста 30 січня письмово попередила про неналежний стан закріплених тротуарів 201 керівника крамниць, аптек, кафе, перукарень, банків, комерційних автобусних зупинок тощо.

«Надалі питання безпеки на тротуарах в період ожеледі буде пріоритетним для комунальних служб міста», - йдеться у звіті департаменту.

Коментарі
keyboard_arrow_up