У Кам’янці не можуть дорахувати голоси виборців

У Кам’янці не можуть дорахувати голоси виборців
Станом на 15:00 у ТВК ще не перерахували бюлетені з 6 дільниць. Попередні результати виборів планують оголосити не раніше завтрашнього вечора. Процес перерахунку – дуже повільний.

Але в територіальній комісії не вважають, що вони затягують роботу.   Пояснюють, що деякі ДВК дуже пізно їм привезли свої протоколи.  А підсумки голосування зможуть підбити лише після опрацювання всіх дільниць.

Поки що ситуація із лідерами по голосуванню на посаду міського голови  залишається незмінною. Із більш як 27 тисяч  виборців за Михайла Сімашкевича свій голос віддали близько 10 600 кам’янчан. За свободівця Михайла Посітка проголосувало трошки більше 4 тисяч виборців.

Серед партій, які балотувалися в міську раду, 5% бар’єр подолали: БПП «Солідарність», «Свобода», «Батьківщина» та партія «За конкретні справи» .

Коментарі (3)
  • Анонім

    На сайті глюк . У розділі "найчастіше коментуют " комент - Є , а відкриваєш публікацію - його НЕма .

    Відправляв скріншот ,він непроходить .
  • Анонім

    Дивна річ , на кожних виборах більше 90%  бюлетенів опрацьовується майже за один день , а от пару , чи то взагалі 1% , рахуют пару суток , в деяких випадках навіть тижнями.

    Добрі люди кажут , що саме той період "застою" в підрахунках , є час махінацій і підтасовок .

    Недаремно народна мудрість сповіщує : не важливо як голосуют , а важливо як рахуют .

    У влади завжди козир в рукаві.

    Анонім reply Анонім

    Ддивна річ?   Всі знаємо, що тягнуть,  було за Сімашкевича 47 вдень. Але того мало для персони.  Щрб Шоб не проводити 2 тур, зараз перераховують    2 раз. І повірте то для того, щоб було 50 плюс 1
keyboard_arrow_up