У Кам’янці оголосили призов на навчальні збори

У Кам’янці оголосили призов на навчальні збори
  • На навчальні збори, 27 серпня 2017 року,  призиватимуть військовозобов’язаних та резервістів.
  • Термін проведення навчання - 1 місяць.

Сьогодні, 9 серпня, на прес-конференції військовий комісар Володимир Возний та представники Кам’янець-Подільського міськрайонного військкомату та поліції розповіли про те, що уже починаючи з 1 серпня поточного року стартував призов військовозобов’язаних та резервістів на навчальні збори.  Ті розпочнуться 27 серпня, і триватимуть впродовж одного місяця на території одного з полігонів України.  Де саме - військові не кажуть. З міста Кам’янець - Подільський на навчальні збори призвуть приблизно 100 військовозобов’язаних, з району - 60-70 чоловіків.

Очільник військкомату Володимир Возний каже, що мета зборів – вдосконалити вміння і навички військовозобов’язаних.

То кого призиватимуть?

До ряду призовників на навчальні збори належать як безробітні кам’янчани, так і ті, хто працює. На кожне підприємство міста приходитиме лист про призов 10 - 15 осіб. Але не усіх їх забиратимуть на навчання. З них відбиратимуть лише тих, хто відповідає військово-обліковій спеціальності, котрі є затребуваними для укомплектування особового складу.

Військові наголошують, що  ті призовники, які працюють, то за ними обов’язково зберігатиметься робоче місце і їхня заробітна плата. Також їм буде  виплачуватися матеріальна допомога - від 4 до 4,5 тисяч гривень.

Якщо призовник буде ухилятися від призову або не з’явиться у  зазначений час до військового комісаріату, то він нестиме за це адміністративну та кримінальну відповідальність.

Коментарі (1)
  • noName

    "мета зборів – вдосконалити вміння і навички військовозобов’язаних" - на цей раз дадуть хоч раз з пушки стрільнути, чи знову місяць бухати від бєздєлія?;)

    де там записують, тож хочу, за 4,5тис можна і позагарати на полігоні;))
keyboard_arrow_up