У Кам’янці організують конкурс для закоханих. Переможці одружаться за 24 години

У Кам’янці організують конкурс для закоханих. Переможці одружаться за 24 години

У Кам’янці-Подільському 14-го лютого стартує проект «Шлюб за добу». Саме тому організовують конкурс для закоханих пар, переможці якого матимуть змогу першими одружитися за 24 години.

Для того, аби взяти участь у конкурсі, слід надіслати свою love-story та світлини на скриньку: [email protected] . За довідкою можна звернутися, зателефонувавши  за телефоном: (03849) 2-33-55.

Кам’янець - Подільський став учасником пілотного проекту Уряду з одруження за 24 години. Реєстрацію шлюбу в місті проводитиме державний історичний музей-заповідник. Основними локаціями стануть Галерея мистецтв (вулиця П'ятницька, 11); туристично-інформаційний центр (вулиця Польський ринок, 18); Ратуша (вулиця Польський ринок, 1), Стара Фортеця (вулиця Замкова, 1).

Як повідомляє заступник начальника Кам'янець-Подільського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області  Людмила Овчар, особам, які бажають зареєструвати шлюб у такий короткий термін, необхідно укласти договір про надання послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу з Кам'янець-Подільським державним історичним музеєм-заповідником.

Контактні телефони для запису на реєстрацію та консультацій: (03849) 2-55-33, 0676701268

За матеріалами прес-служби Кам’янець – Подільської міської ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up