У Кам’янці побудують дитячий майданчик у парку Героїв Євромайдану. Оголошено конкурс

У Кам’янці побудують дитячий майданчик у парку Героїв Євромайдану. Оголошено конкурс
фото з мережі Інтернет
  • Стартував конкурс на найкращий ескіз дитячого ігрового майданчика.

Департамент житлово-комунального господарства оголосив 2 серпня конкурс на кращий ескізний проект дитячого ігрового майданчика (дитячих атракціонів) на території парку Героїв Євромайдану. Термін реєстрації учасників – 20 календарних днів. Конкурс відбудеться в один етап. Комісія визначить переможцем учасника, який запропонує найкращий ескіз.
Учасниками конкурсу можуть бути окремі фізичні та юридичні особи або авторські колективи. Для цього необхідно оформити письмову заяву (звернення) про наміри взяти участь у проекті. Обов’язково потрібно зазначити прізвище, ім’я, по батькові автора (авторського колективу), поштову та електронну адресу, номер телефону.      
Заявка на участь подається поштою на адресу Департаменту житлово-комунального господарства міської ради: 32300, м. Кам’янець-Подільський, вул. Соборна, 5,

Отримати додаткову інформацію можна в Департаменті житлово-комунального господарства Кам’янець-Подільської міської ради щоденно з 08.00 до 17.15 (крім суботи та неділі) за адресою: 32300, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, вул. Соборна, 5 або за телефоном (03849) 3-17-39.

Коментарі
keyboard_arrow_up