У Кам’янці провели молитовний сніданок

У Кам’янці провели молитовний сніданок
  • Традиція молитовних сніданків ось уже понад 50 років поширюється у всьому світі.
  • Кам’янець також долучається до свята, об’єднуючи заради Святого Письма людей різних національностей, релігій, політичних поглядів.
  • Сьогодні, у перший день зими, кам’янчани під час ранкової трапези, спілкувалися та молилися за благополуччя України.

 

Молитовні сніданки - це незвичаний для України досвід, який ми перейняли у Америки. Історія цієї традиції сягає біблійної оповідки про те, як Ісус влаштував для своїх друзів трапезу на березі Тиверіадського озера. Під час споживання їжі Ісус намагався передати великодушність, любов та цінність зустрічей із людьми, які є важливими для вашого життя. Ось уже дев’ять років українські парламентарі проводять регулярні молитовні зібрання у Верховній Раді. Кам’янець-Подільський долучається до подібного заходу лише вдруге, проте гості наголосили на його доцільності та розвитку молитовних сніданків у місті і надалі.

Організатор Павло Унгурян наголосив, щоб люди зверталися до Святого Письма не лише у святкові дні, але й будь-які вільні хвилини приділяли Слову Божому.

 

Проникливі співи виконав хор “Журавлик” - у залі звучали молитви “Отче наш” та пісня “Боже, Україну збережи”.

 

Зачитували молитви також представники влади та відомі діячі міста.

 

Святі слова націлювалися на те, щоб в Україні нарешті встановився мир, а щоб громадяни країни жили в благополуччі та щасті.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up