У Кам’янці шукають власника гаража на тепломережі, який може позбавити тепла цілий мікрорайон

У Кам’янці шукають власника гаража на тепломережі, який може позбавити тепла цілий мікрорайон
Фото зі сторінки у мережі Facebook КП "Міськтепловоденергія"
  • У Кам’янці комунальники просять демонтувати гараж, що стоїть на тепломережі та загрожує позбавити теплопостачання мікрорайон.

Комунальники Кам’янця зазначають, що між житловим будинком на вулиці Смірнова,4 та залізнодорожньою колією розташувався гараж, який може позбавити теплопостачання цілого мікрорайону Кам’янця. Справа в тому, що будівля стоїть прямо над тепловою магістраллю діаметром 362 мм паралельно до теплової камери. Це становить загрозу прямого припинення подачі тепла на мікрорайон, адже у разі аварійної ситуації будь-який ремонт мережі, що пролягає там неможливо буде виконати – цьому завадить вказаний гараж.

На сторінці у мережі Facebook працівники КП «Міськтепловоденергія» підкреслюють, що з 1 липня на цій ділянці заплановано проведення робіт по заміни старих тепломереж на попередньоізольовані труби. І без демонтажу даного капітального гаража провести їх не вдасться.

Власника вказаного гаража просять добровільно демонтувати споруду.

Коментарі (1)
  • Konstantin Vakhovsky

    Це погано. А що скажете за те, що у Хмельницькому, на тепломережі побудували БАГАТОПОВЕРХОВИЙ БУДИНОК! На вулиці Володимірський, а теплотраса іде на Палац творчості дітей.. Один наш почесний будівельник.... будував. Що цікаво, тоді, а це було років 10 назад, ні Держпраці, ні тепломережа, ні одна "державна" конторка не бачила порушень. На скарги йшли одні відписки. Щось їм усім очі позакривало.Навіть не знаю що це було. Зараз тепломережа вже зо 3 рази розкопували труби за цим будинком і ремонтували. А що ж вони будуть робити коли рване під будинком? Думаю, що за пару років побачу цей цирк.....
keyboard_arrow_up