У Кам`янці створять клуб для активної та ініціативної молоді

У Кам`янці створять клуб для активної та ініціативної молоді
  • Уже з жовтня 2017 року у Кам`янці відбуватимуться засідання першого в місті комунікаційного майданчика для молоді.
  • Клуб ініціативної молоді створений з метою залучення нового покоління до активної участі у громадському житті міста.

 

Клуб ініціативної молоді - це своєрідний майданчик для спілкування, де молоде покоління Кам`янця буде розвивати навички з різних напрямків громадського життя. Повідомляє сайт міської ради.

Вікторія Ільчишена, ідейний засновник та керівник проекту, ділиться планами на майбутнє:

"У рамках засідання клубу будуть проводитися зустрічі із місцевими лідерами та видатними особистостями: фахівцями з муніципальної дипломатії, адвокатами, IT-спеціалістами, режисерами, журналістами, психологами та іншими не менш цікавими особистостями.

На базі клубу планується проведення навчальних курсів з вивчення англійської мови, показу документального кіно про права людей. Вже заплановано 6 семінарів-тренінгів, які молодь визначила найактуальнішими. Серед них - тема лідерства, реєстрації ГО, участь в  прийнятті рішень на місцевому рівні. До діяльності клубу будуть залучені у ролі тренерів представники Кам’янець-Подільського офісу Мережі правового розвитку, який надаватиме ініціативній молоді експертну підтримку."

Проект буде реалізовуватись упродовж жовтня-грудня 2017 року. Надалі планується, що ”Клуб ініціативної молоді” діятиме постійно на базі проектів для молоді міста.

За детальною інформацією звертайтесь в офіс Асоціації юристів м. Кам’янець-Подільського за адресою: вул. Пушкінська, 44, III-пов., офіс 314, контактна особа Максим Романюк, тел. +380 96 338 67 57.

До речі, проект “Клубу ініціативної молоді” став одним із переможців програми розвитку молодіжної політики в місті Кам’янець-Подільському до 2020 року «Молодь міста».

 

Коментарі
keyboard_arrow_up