У Кам’янці відбулась благодійна акція для дітей

У Кам’янці відбулась благодійна акція для дітей
Фото із сайту Подільського державного аграрно-технічного університету
  • День Христового Воскресіння, Великдень – одне з найбільших українських свят, яке символізує перемогу життя над смертю, добра над злом, любові над ненавистю.
  • До визначної релігійної події у Кам’янці відбулася благодійна акція «Подаруй дитині свято» для дітей-сиріт та дітей-інвалідів.

Всім нам знайома радість родини, котра сідає до великоднього сніданку, які щасливі діти, які безтурботно змагаються, чия крашанка сильніша, як змінюється їх обличчя, коли отримують бажаний, але неочікуваний подарунок.

Подільський державний аграрно-технічний університет, за ініціативи Президента студентського самоврядування та підтримки ректорату, профкому й працівників, став організатором проведення благодійної Пасхальної акції «Подаруй дитині свято», для найбільш незахищеної категорії нашого населення – дітей-сиріт та дітей-інвалідів. До акції долучився Кам’янець-Подільський коледж будівництва, архітектури та дизайну. Викладачі та студенти навчальних закладів спробували, хоч частково, зробити свято реальною радістю, поділитися своїм теплом із найменшими, про кого більше немає кому потурбуватися.

Окрім іграшок, продуктів харчування, канцелярського приладдя діти отримали в подарунок театралізоване дійство з веселими розвагами, забавами, потіхами від Миколи Томайчука та Валерія Свереди - формація АРТ «Градація» (Подільський державний аграрно-технічний університет).

 Висловлюємо вдячність усім небайдужим викладачам, співробітникам, студентам за їхнє щире та чуйне серце до чужого лиха. Нехай у кожного з вас будуть сили, завзяття, натхнення на реалізацію наступних благодійних акцій.

Автор статті - доцент ПДАТУ Ольга Прокопова

Коментарі
keyboard_arrow_up