У Кам’янці відбувся благодійний концерт учасників АТО

У Кам’янці відбувся благодійний концерт учасників АТО
  • “Пісні, народженні в АТО” - це фестиваль, що виник у 2016 році у Дніпрі. Ініціаторами події стала громадська організація “Всеукраїнське об’єднання учасників АТО”.
  • Учора, 2 грудня, військовослужбовці із авторськими піснями, які присвячені матерям, друзям, полеглим побратимам, виступили у Кам’янці-Подільському.

 

“Пісні, народжені в АТО» за два роки існування перетворився в глобальний всеукраїнський проект і музичний військово-патріотичний рух. Вчора, 2 грудня, у  районному центрі культури та мистецтв “Розмай” також відбувся цей зворушливий фестиваль, який зібрав кам’янчан, близьких та рідних учасників у зоні АТО, військових побратимів.

Учасники концерту розповідали у піснях зворушливі історії про загиблих друзів, родичів, а також оспівувавали вдячність матерям та волонтерам. Багато із проникливих композицій у залі слухали стоячи.

Під час заходу можна було відвідати фотовиставку на тематику непростих буднів військовослужбовців у бойовій зоні, а також переглянути уривки із документального фільму про АТО.

На заході були присутні військовослужбовці із Кам’янця, їх родичі та близькі. Із словами вдячності виступив головуючий духовної ради міста отець Ігор Герій.

До речі, “Пісні, народженні в АТО” було проведено також як благодійну акцію для збору коштів  лікування бійця 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Олександра Осипова.

Коментарі
keyboard_arrow_up