У Кам’янці відкрили центр громади

У Кам’янці відкрили центр громади
Фото Facebook спільноти "Центр громади Кам'янець-Подільський"
  • Заснували його громадські активісти задля інтеграції проукраїнських активних кам'янчан

Вчора відбулося урочисте відкриття центру громади у Кам’янці-Подільському. Організатори заявляють, що це: «Нова громадська платформа для гуртування, об'єднання, комунікації та ефективної взаємодії проукраїнсько налаштованих, активних представників громадськості.»

За словами письменниці та громадської активістки Лори Підгірної, поштовхом до створення такої громадської платформи стало відверте ігнорування та маніпуляції місцевою владою в лиці міського голови Михайла Сімашкевича не тільки законних вимог свідомої громадськості Кам'янця, але й рішень Апеляційного суду.

Також активісти створили групу «Центр громади Кам'янець-Подільський» у мережі Facebook, щоб комунікувати зі свідомою громадою Кам’янця.

«Заходи, ініціативи, обговорення нових системних змін — тепер в центрі громади Кам‘янця-Подільського.», йдеться у повідомленні групи.

Звернутися до центру ви можете безпосередньо, кабінет активістів знаходиться за адресою проспект Грушевського, 46 Офісний центр ("Олівець"), 3-й поверх, приміщення №311. 

Фото Facebook спільноти "Центр громади Кам'янець-Подільський"

 

Коментарі
keyboard_arrow_up