У Кам’янці відкрили виставку «Військово-польовий АРТ»

У Кам’янці відкрили виставку «Військово-польовий АРТ»
Фото із сайту міськради.
  • Сьогодні, 21 квітня, у Старій фортеці відкрили виставку, котру складають роботи культурно-мистецького проекту «Військово-польовий АРТ».
  • Кожен охочий матиме змогу на власні очі побачити роботи проекту, бо діятиме виставка аж до 15 травня.

У рамках відкриття турсезону 21 квітня у стінах Нової Західної вежі (що у Старій фортеці), відкрили нову експозицію - «Військово-польовий АРТ». Як повідомляється на сайті міської ради, відвідувачі експозиції можуть на власні очі побачити амуніцію, обладнання, технічні засоби самозахисту, що їх привезли із зони бойових дій на Донбасі. «Родзинка» експозиції – в усіх цих речах  відчутне українське мистецтво.

Куратор виставки, капрал поліції полку «Київ» ГУНП в Києві, Павло Ротар розповів, що суть проекту – перетворити військові предмети із зони АТО на арт-об’єкти із національною символікою. Робота над проектом розпочалася ще 2014 року. Працювали над виставкою більш, як 100 митців  народного декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва із різних областей України. І з Кам’янця-Подільського також. До того, як виставка «приїхала» до Кам’янця, її показували уже 17 разів в інших містах України.

Діятиме виставка до 15 травня.

Коментарі
keyboard_arrow_up