У Кам`янці відсвяткували День фізичної культури та спорту

У Кам`янці відсвяткували День фізичної культури та спорту
  • Сьогодні у Кам`янці-Подільському відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту, який офіційно в Україні відзначається 9 вересня.
  • Кам`янецькі спортсмени та тренери отримали заслужені нагороди. А жителі міста спостерігали за оригінальними виступами творчої та спортивної молоді.

Сьогодні на вулицях Кам`янця-Подільського прихильники активного способу життя демонстрували свої уміння у різних видах спорту. Захід, що приурочений  до Всеукраїнського Дня фізичної культури та спорту, зібрав у Європейському сквері усіх, хто цікавиться спортивними подіями міста.

Спортсменів привітали зі святом та нагородили грамотами.

Ще шістьом відомим спортсменам міста за високі досягнення вручили премії та сертифікати на отримання грошових винагород. Зокрема, нагородили чемпіонку Світу з пауерліфтингу Тетяну Шлопко (5 тисяч гривень); бронзового призера Всесвітніх ігор з кікбоксингу Романа Головатюка (25 тисяч гривень); бронзового призера Чемпіонату Європи з вільної боротьби, чемпіона України з вільної боротьби Данила Стасюка (2 тисячі гривень і 2 тисячі гривень); чемпіона Європи з боксу, чемпіона України з боксу Віктора Бойко (4 тисячі гривень і 2 тисячі гривень); чемпіона України з легкої атлетики Артема Богуцького (2 тисячі гривень); чемпіонку України з легкої атлетики Тетяну Палінкаш (2 тисячі гривень).

У той час, як на сцені відбувалися основні урочистості, тхеквондисти, шахматисти, гімнасти, мотоболісти, скелелази, боксери демонстрували глядачам власні спортивні навички.

Коментарі
keyboard_arrow_up