У Кам’янці вивозять обгорілі товари з Центрального ринку

У Кам’янці вивозять обгорілі товари з Центрального ринку
На ринку розчищаюсь територію, де повністю згорів молочний павільйон. Наразі там працюють експерти, щоб з’ясувати причини пожежі.

Сталась пожежа вчора, 25 вересня. Пожежники 2 години тушили вогонь, проте врятувати павільйон не вдалось. За словами очевидців, вогонь швидко перейшов на «бутіки» із легкозаймистими красками.

- У нас згоріло все повністю, - розповідає власниця магазину шпалер. – Єдине, що залишилось цілим – півмішка цвяхів. Тут таке робилось, що страх: і горіло, і тріщало, і не було чим дихати. Добре, що вогонь більше йшов доверху, а то  більше територію згоріло. Зараз у моєму магазині розчищають обгорілі шпалери. Мене всередину не пускають. Кажуть, що може обвались стеля.

Працівники ринку не уявляють, скільки доведеться потратити сил і грошей, щоб знову почати працювати. І разом з тим заспокоюються, добре, що самі не обгоріли.

 - Ми взагалі не зрозуміли спочатку, що робиться. Вікна тріщали, і павільйони, і товари , каже продавець одягу Оксана Коваль. – Добре, що ніхто з людей не згорів. Це жахливо страшно. Я й сама так перелякалась, коли вогонь до нас йшов.

Наразі вивозять залишки товарів та прибирають територію. Експерти з’ясовують, що стало причиною пожежі. Хоча люди кажуть, що це замкнула проводка холодильника.

Коментарі
keyboard_arrow_up