У квітні на Хмельниччині стартує місячник добровільної здачі зброї

У квітні на Хмельниччині стартує місячник добровільної здачі зброї
  • Цьогоріч у квітні власники зброї та боєприпасів без документів, зможуть добровільно здати її до поліції, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності

Поліція Хмельниччини оголосила місячник добровільної здачі зброї. Він триватиме з 1 по 30 квітня з метою виведення з незаконного обігу зброї. Громадян, які добровільно протягом визначеного терміну здали зброю, яка незаконно у них зберігалася, до поліції звільнили від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що відповідно до частини 3 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, кожен, хто має не зареєстровану належним чином зброю, може здати її у підрозділ поліції, уникнути відповідальності за зберігання такої зброї, а також, у певних випадках, зареєструвати її на своє ім’я на законних підставах.

Здати зброю можна у будь-якому найближчому відділку поліції. Отримати більш детальну інформацію ви можете за телефоном 102, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельниччини.
 

Коментарі
keyboard_arrow_up