У маршрутках Кам’янця-Подільського з’являться ID-картки

У маршрутках Кам’янця-Подільського з’являться ID-картки
Фото прес-служби
  • Про це повідомили на сьогоднішньому засіданні виконкому
  • Детальніше про картки та інші рішення читайте у матеріалі

Сьогодні члени і членкині виконавчого комітету під час засідання погодили надання матеріальної допомоги соціально незахищеним категоріям й важкопораненому учаснику АТО та членам сімей загиблих бійців. Також хочуть нагородити кам’янчанку Іларію Івасюк, за виховання п'яти дітей, званням «Мати-героїня», повідомляє прес-служба міської ради.

За рішенням депутатів у оновлених міських маршрутках з’являться інформативні ID-картки. Завдяки карткам пасажири зможуть дізнатися інформацію про транспортний засіб, водія та контакти служби оперативного реагування міста. Містяни зможуть оцінити «Легальний перевізник» і залишити відгук про надану послугу.

Стосовно сфери пасажирських перевезень, то стало відомо, що здійснюватимуть технологічну накатку маршруту №9 «Біланівка – вулиця Драй-Хмари».

"Також розглянули питання – зарахування, зняття з квартирного обліку за місцем проживання; затвердження положення про художню раду при департаменті містобудування та архітектури; надання адрес земельним ділянкам; питання, що стосуються дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах", йдеться у повідомленні.
Як зазначає прес-служба, члени затвердили заходи щодо наповнення міського бюджету і економного та раціонального використання коштів у 2019 році.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up