У МВС запевняють, що Ігор Гуменюк , який кинув гранату під Верхвоною радою, у міліції не служив

У МВС запевняють, що Ігор Гуменюк , який кинув гранату під Верхвоною радою, у міліції не служив
У МВС спростували інформацію щодо затриманого кам’янчанина Ігоря Гуменюка.

Серед мітингувальників, які виступали проти змін до Конституції щодо централізації та влаштували масштабні кровопролиття був кам’янчанин Ігор Гуменюк. Як заявив глава МВС Арсен Аваков, саме він кинув гранату у бік правоохоронців. В результаті вибуху загинуло вже троє людей.

"Затримано людину, яка кидала гранату. Затриманий - Гуменюк Ігор. Одна граната була при ньому, одну він кинув. Чека від гранати була при ньому", - заявив очільник міністерства.

За словами Авакова, затриманий назвався "свободівцем" і бійцем батальйону "Січ", який перебуває у відпустці з 3 серпня по 3 вересня. Втім, на офіцційному сайті УМВС у Хмельницькій області спростовують інформацію, що Гуменюк є працівником міліції.

"У деяких засобах масової інформації почала поширюватися хибна інформація про те, що громадянин Ігор Гуменюк, підозрюваний у використанні гранати під час масових заворушень під Верховною Радою 31 серпня поточного року, раніше був працівником Кам‘янець-Подільського міського відділу міліції".

У прес-службі МВС повідомили, зазначена інформація не відповідає дійсності. Дана особа ніколи не працювала в будь-яких органах внутрішніх справ Хмельниччини.

Водночас в Мережі з’явилася фотографія посвідчення Ігоря Гуменюка. Згідно з ним, він є діючим міліціонером батальйону патрульної служби міліції «Січ». Виписано документ у Київському відділку міліції 4 липня 2014 року. Посвідчення дійсне до 2018 року.

Коментарі
keyboard_arrow_up