Усі проекти Громадського бюджету у Кам'янці отримають фінансування

Усі проекти Громадського бюджету у Кам'янці отримають фінансування
  • У Кам'янці три проекти боролися за реалізацію за кошти з громадського бюджету.
  • Міська влада вирішила профінансувати частково ініціативи, які не перемогли у голосуванні.

Шостого червня відбулося засідання координаційної ради з питань громадського бюджету щодо обговорення  проекту-переможця, визначеного за результатами онлайн голосування. Участь у ньому взяла 1771 особа, повідомляє сайт міської ради.
Нагадаємо, що таких проектів було три і перше місце за кількістю голосів здобула ініціатива заміни вікон у спортзалі ЗОШ №12 ( Вікна у світ). Відтак проект отримує стовідсоткове фінансування, зазначене в поданому кошторисі, в розмірі 190 тисяч гривень.
Оскільки сума громадського бюджету становить 500 тисяч гривень, порадившись, члени ради вирішили профінансувати й інші два подані проекти. Другий, за кількістю підтримки (580 голосів) проект облаштування спортивного майданчика поруч із ДЮСШ №2 отримає кошти в сумі 290 тисяч гривень. Розрахункова його вартість, подана на участь в громадському проекті, становила більше п’ятисот тисяч гривень.   
Третій проект “Комфортний дворик” (облаштування міжбудинкового проходу з проспекту Грушевського у двір будинку по вулиці Драй Хмари, 17), який отримав мінімальну підтримку кількістю у 22 голоси, проте має найменшу кошторисну вартість розміром 20 тисяч гривень, теж отримає фінансування.

Коментарі
keyboard_arrow_up